Παναθηναϊκός: «22 εκατ. fixed + 3 για Ιωαννίδη»

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, έχει ως προτεραιότητά του τον Φώτη Ιωάννιδη, παρά το γεγονός ότι η πορτογαλική ομάδα διαπραγματεύεται παράλληλα τη μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Θα γίνει το ντέρμπι; - Η τελευταία εξέλιξη

Σύμφωνα με την A Bola, τα λιοντάρια ξεκίνησαν από τα 18 εκατομμύρια ευρώ κι έφτασαν να προσφέρουν 22 εκατομμύρια fixed και άλλα τρία σε μπόνους στον Παναθηναϊκό για να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη.

Παράλληλα, η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Πορτογαλίας, Ούγκο Βιάνα, βρίσκεται στη Βαρκελώνη και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Αμορίμ προτιμά τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Ούγκο Βιάνα λοιπόν, ταξίδεψε στην Καταλονία με στόχο να βάλει εμπρός το plan B του συλλόγου, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός παραμείνει ανένδοτος σε ό,τι αφορά στην πώληση του Ιωαννίδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr