Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Γαλλία με δύο απουσίες

Η αποστολή του Παναθηναϊκού… πέταξε το πρωί της Τετάρτης για τη Γαλλία, όπου την Πέμπτη (22/8, 22:00) θα αντιμετωπίσει τη Λανς.

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Γαλλία με δύο απουσίες

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε στην αποστολή 24 ποδοσφαιριστές, με τον Μαντσίνι να μένει εκτός λόγω τιμωρίας, καθώς συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Άγιαξ. Παράλληλα, στην Αθήνα για λόγους τακτικής έμεινε ο Βιλένα, με τον Αλόνσο να δείχνει με αυτή του την κίνηση πως πλέον τον έχει αρκετά πίσω στην ιεραρχία των χαφ.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ουρουγουανού τεχνικού έχει προγραμματιστεί για τις 19:15, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 20:00 στο «Estadio Bollaert-Delelis».

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr