Παναθηναϊκός: Ποιος «κόβεται» για να μπει ο Πελίστρι στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε τη μεγάλη μεταγραφή του Πελίστρι αλλά και σε σούπερ νούμερα μετά από διαπραγμάτευση που κράτησε σχεδόν 1,5 μήνα.

Παναθηναϊκός: Ποιος «κόβεται» για να μπει ο Πελίστρι στην ευρωπαϊκή λίστα

Η Γιουνάιτεντ πείστηκε να τον πουλήσει στα 6 εκατ ευρώ, γεγονός που ήδη σχολιάζεται αρνητικά από τους Άγγλους φιλάθλους στα social media καθώς ο Πελίστρι θεωρείται μεγάλο πρότζεκτ για το μέλλον.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αποκάλυψε το ντιλ, ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξή του και σήμερα αποκάλυψε το τελικό κόστος της συμφωνίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε σε νέο του μήνυμα στο Χ, ότι η συμφωνία των δυο ομάδων έκλεισε στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ένα ποσοστό μεταπώλησης που κρατά ο σύλλογος του Μάντσεστερ.

Εντός της ημέρας πρόκειται να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανακοινωθεί η σπουδαία κίνηση (με τετραετές συμβόλαιο) από τους «πράσινους», οι οποίοι στη συνέχεια θα τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή τους λίστα. Με τη σχετική προθεσμία για αλλαγή να εκπνέει σήμερα το βράδυ.

Μάλιστα, αναμένεται να πάρει τη θέση του Βιλένα στη λίστα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Λανς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr