Παναθηναϊκός: Δηλώνεται και πετάει για Γαλλία ο Πελίστρι

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται στον Παναθηναϊκό στο θέμα του Φακούντο Πελίστρι με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει πιθανότατα και το αεροπλάνο για Γαλλία.

Παναθηναϊκός: Δηλώνεται και πετάει για Γαλλία ο Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός με ειδικούς χειρισμούς κατάφερε να κλείσει έναν ποδοσφαιριστή από έναν κολοσσό, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δεδομένο είναι πως, εκτός απροόπτου, αποτελεί θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή του 22χρονου άσου για τον Παναθηναϊκό.

Εφόσον τελειώσουν όλα ομαλά, ο Πελίστρι θα δηλωθεί άμεσα στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια των Κυπελλούχων Ελλάδας με τη Λανς για τα πλέι οφ του Conference League.

Μάλιστα είναι πιθανό να πετάξει απευθείας για την Γαλλία, όπου την Πέμπτη (22/8) θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Stade Bollaert-Delelis».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr