Αδειάζει η κλεψύδρα με Ρούμπεν Βάργκας στον Παναθηναϊκό

Πέρα από τη μεταγραφική υπόθεση με τον Φακούντο Πελίστρι έρχονται οριστικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και στο θέμα του Ρούμπεν Βάργκας.

Αδειάζει η κλεψύδρα με Ρούμπεν Βάργκας στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα αναφέρει το SDNA:

«Ο Βάργκας είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού πριν ξεκινήσει ακόμα το Euro αλλά είχε απαντήσει ότι θέλει να περιμένει και να μην βιαστεί για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Στην Αουγκσμπουργκ ξεκαθάρισε ότι δεν ανανεώνει και οι Γερμανοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να… ακούν προτάσεις από πάσα ενδιαφερόμενο.

Παρά το γεγονός ότι ο Βάργκας έκανε εξαιρετικό Euro, οι ομάδες που έδειξαν έμπρακτο ενδιαφέρον από προηγμένα πρωταθλήματα θεώρησαν άσκοπο να πληρώσουν τους Γερμανούς τόσα πολλά χρήματα όταν θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι κι έτσι δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα σύλλογοι για να τα… σκάσουν στην Αουγκσμπουργκ.

Ο Παναθηναϊκός διαπίστωσε ότι το έδαφος είναι πρόσφορο, βρήκε σημείο επαφής με την Αουγκσμπουργκ και έκανε την πρότασή του στον Βάγκας, ο οποίος ζήτησε κάποιες ημέρες προθεσμία.

Η κλεψύδρα αδειάζει, ο Ελβετός έχει αποφασίσει να αλλάξει περιβάλλον εδώ και τώρα, δεν έχει κάτι άλλο στα χέρια του (αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς κυπέλλου της Αουγκσμπουργκ κι έδωσε την ασίστ στο τρίτο γκολ), αλλά παραμένει διστακτικός. Τα χρονικά περιθώρια ωστόσο έχουν στενέψει για τα καλά…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr