Παναθηναϊκός: Ο Τετέ και η... ανατριχίλα

Ο Τετέ κέρδισε τις εντυπώσεις όσο βρισκόταν στο γήπεδο κόντρα στην Τρίπολη. Έχοντας την ψυχολογία υπέρ του μετά από το γκολ κόντρα στον Άγιαξ , ο Βραζιλιάνος μπήκε αεράτος στο τερέν αλλά δυστυχώς δεν είχε στηρίγματα, σε σημείο να μοιάζει όαση στην έρημο.

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ και η... ανατριχίλα

Ο τύπος είναι εξαιρετικός τεχνίτης. Σβέλτος αλλά και μαχητής. Καλός στο ψηλό παιxνίδι, ικανός να παίξει και ως δεύτερος φορ.

Παίκτης γραμμής, που όμως συνηθίζει να βγαίνει μακριά από αυτή και να ξεκινάει τις επιθέσεις σαν να πρόκειται για «δεκάρι».

Κυρίως είναι εξωστρεφής, μπαλαδόρος, έχει και την άγνοια κινδύνου που συνεπάγονται τα νιάτα του αλλά και η καταγωγή του αφού οι Βραζιλιάνοι ζουν για να χαίρονται το παιχνίδι.

Ο κλασικός τύπος μεσοεπιθετικού που τον χειρότερό του δεν τον λυπάται και μπορεί να τον καταστρέψει σε τρεις φάσεις, κάνοντας επίδειξη ανωτερότητας.

Αλλά προσοχή: όλα αυτά ο νεαρός τα κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν, δίχως ακόμα να γνωρίζει καλά που έχει …μπλέξει και πόσους τόνους εσωστρέφειας κουβαλά ο σύλλογος.

Είναι ο μόνος που ξεχώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr