Άρης Γάτας: «Η μεταγραφή του Πελίστρι μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ» (vid)

Ο Άρης Γάτας σχολίασε τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα AKTOR.

Άρης Γάτας: «Η μεταγραφή του Πελίστρι μπορεί να φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στον «αέρα» της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο «πράσινος» ρεπόρτερ:

«Ο Παναθηναϊκός σε κάθε τόνο, τονίζει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Πελίστρι και τον Βάργκας.

Στο κομμάτι που αφορά πού ενδιαφέρεται ή όχι ο Παναθηναϊκός, ήταν συνεπής σε αυτό που έχει εκφράσει.

Άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτηθεί και οι διαπραγματεύσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα. Μέχρι στιγμής στο κομμάτι αυτό, δε βγάζει προς τα έξω, ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τον Πελίστρι και την ίδια ώρα κάνει διαπραγματεύσεις για τον Πελίστρι.

Μαθαίνω ότι όλο αυτό το κομμάτι η διαδικασία δεν είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό.

Και η τιμή μοιάζει εξωπραγματική του Πελίστρι, η μεταγραφή μπορεί να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ με τα χρήματα που αξιώνει η Μάντσεστερ. Δεν είναι εύκολη η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί σε αυτό το σημείο. Το ίδιο ισχύει και για τον Βάργκας.

Θα κάνει 2-3 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός τις επόμενες μέρες. Μία αν φύγει ο Σπόραρ, επίσης ο Βέρμπιτς έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το άδειασμα στο Άμστερνταμ. Επηρεάστηκε πολύ η ομάδα, παράλληλα και με τις επιλογές του Αλόνσο. Το εκτεταμένο ροτέισον ήταν η αιτία που ο Παναθηναϊκός δε φάνηκε αντάξιος των περιστάσεων. Έπαιξε μια ενδεκάδα, που δεν την είχαμε δει ούτε και σε φιλικό ματς.

Ο προπονητής πάντα κάνει τις επιλογές του. Είναι μια δυστοκία για τον Παναθηναϊκό, το μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας είναι τα παιχνίδια με τη Λανς. Ο Παναθηναϊκός διακυβεύει την παραμονή του στην Ευρώπη.

Υπάρχουν παράπονα για τον Σιδηρόπουλο…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr