Ανατροπή: «Ναυάγιο» στη μεταγραφή Ακτούρκογλου στη Μόσχα, περιμένει προτάσεις από Ευρώπη

Ο Κερέμ Ακτούρκογλου αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας σύμφωνα με τη Fanatik.

Ανατροπή: «Ναυάγιο» στη μεταγραφή Ακτούρκογλου στη Μόσχα, περιμένει προτάσεις από Ευρώπη

Κανονικό… σίριαλ έχει γίνει στην Τουρκία το μέλλον του Κερέμ Ακτούρκογλου που συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε «κλεισμένος» στη Μόσχα από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει οριστικό ναυάγιο στην υπόθεση με τον «μαθητή» του Τερίμ να περιμένει άλλες προτάσεις από την Ευρώπη, διαφορετικά, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι.

Ο Ακτούρκογλου αγωνίστηκε ως βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κόνιασπορ και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας (γκολ, ασίστ). Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έκανε και τη σχετική φωτογράφιση με την ομάδα του ντυμένος… Χάρι Πότερ (φωτό).

Την Παρασκευή κυκλοφόρησε άλλο ένα (ακραίο) σενάριο από την Τουρκία περί ανταλλαγής του Ακτούρκογλου με τον Καχβετσί της Φενερμπαχτσέ, ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο.

Όσον αφορά το Τριφύλλι, εκείνο παλεύει να «κλείσει» τον Ρούμπεν Βάργκας για την ενίσχυσή του στην επίθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr