Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έπιασαν τόπο τα 2 εκατ. ευρώ!
Μόνο δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ο Παναθηναϊκός για την αγορά του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι από τη Σπέτσια.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στο εξάμηνο που αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα.
Με τις δικές του αποκρούσεις στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ο «Ντράγκο» χάρισε… τίτλο στους «πράσινους» και εκείνοι ανταπέδωσαν άμεσα.
Η τελική βάση συμφωνίας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Σπέτσια περιελάμβανε ένα φιξ ποσό που θα φτάσει το 1.750.000 ευρώ, συν ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους.
Στον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Άγιαξ ο Ντραγκόφσκι ήταν… «Δράκος» κάτω από τα πράσινα γκολπόστ σταματώντας τον Άκπομ σε τρεις περιπτώσεις, έπιασε και δύο πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα» και σκόραρε με δικό του χτύπημα από την άσπρη βούλα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μακάμπι-Παναθηναϊκός 75-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Μακάμπι - Παναθηναϊκός 75-71
- «Βόμβες» Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μακάμπι - Παναθηναϊκός 75-71
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Μακάμπι - Παναθηναϊκός 75-71
- Πότε παίζει ξανά ο Παναθηναϊκός - Η μέρα και η έδρα του αγώνα