Ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Μεγάλη καθυστέρηση σημειώθηκε στην πτήση του Παναθηναϊκού στο Άμστερνταμ με προορισμό την Αθήνα.

Ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Μετά από ένα σκληρό αποκλεισμό από τον Άγιαξ σε μια αναμέτρηση «θρίλερ» που ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, οι «πράσινοι» το μόνο που δε χρειάζονταν, ήταν να δουν την πτήση τους προς την Αθήνα να καθυστερεί.

Κι όμως, αυτό συνέβη με το Τριφύλλι να έχει ελάχιστες ώρες στη διάθεσή του να ξεκουραστεί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πτήση του Παναθηναϊκού καθυστέρησε 1,5 ώρα λόγω ενός Γερμανού επιβάτη που δεν είχε το δικαίωμα να βρίσκεται στη συγκεκριμένη πτήση. Το πλήρωμα του αεροπλάνου, αναγκάστηκε να ελέγξει τις αποσκευές όλων των επιβατών.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές στο Άμστερνταμ, για να τους έχει σε ετοιμότητα για το κυριακάτικο παιχνίδι, θα ήθελε , όμως, με διαφορετικά δεδομένα να γυρίσει η ομάδα στην ελληνική πρωτεύουσα, μιας και η πρόκριση χάθηκε μετά από 34 εκτελέσεις πέναλτι στο όριο σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr