Δεν ξανάγινε: Πόση ώρα διήρκησε η διαδικασία των πέναλτι στο Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και μάλιστα ο νικητής αναδείχθηκε μετά από αρκετή ώρα χτυπημάτων.

Άγιαξ - Παναθηναϊκός 0-1 (13-12): Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ στην Ολλανδία ήταν συγκλονιστικό, καθώς οι πράσινοι έδωσαν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή, πήγαν το ματς στην παράταση κι έπειτα στα πέναλτι, ωστόσο τελικά δεν τα κατάφεραν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχοφθόρος διαδικασία έληξε 13-12 υπέρ του Άγιαξ με τελευταίο, χρονικά, ν’ αστοχεί ο Τόνι Βιλένα, ενώ από εκεί και πέρα συνολικά εκτελέστηκαν 34 πενάλτι!

Τέλος, να αναφέρουμε πως από τη στιγμή του πρώτου πέναλτι του Μαντσίνι, στο οποίο ο Αργεντινός αστόχησε, μέχρι και το τελευταίο του Γκάις πέρασαν 25 λεπτά, χρονικό διάστημα το οποίο είναι σχεδόν… ανήκουστο για τέτοιες καταστάσεις.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr