Σκασμένος Αλόνσο, αλλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κίνηση μετά το Αγιαξ-Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία απίστευτη προσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ στη Johan Cruijff Arena, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Τετε στο 88’ (1-0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση), αλλά λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι!

Σκασμένος Αλόνσο, αλλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κίνηση μετά το Αγιαξ-Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία απίστευτη προσπάθεια απέναντι στον Άγιαξ στη Johan Cruijff Arena, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Τετε στο 88’ (1-0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση), αλλά λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Άγιαξ επικράτησε εντέλει με 13-12 έπειτα από μία απίστευτη διαδικασία και 34 εκτελέσεις κι 5 αποκρούσεις του Πασβίρ μέχρι την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντιέγκο Αλόνσο αν και σκασμένος χειροκρότησε και υποκλίθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε στη Johan Cruijff Arena.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr