Ενδεκάδες Άγιαξ-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Τα τελευταία νέα για τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές στο Άγιαξ-Παναθηναϊκός.

Ενδεκάδες Άγιαξ-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Άγιαξ, λιγόστεψε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στα play off του Europa League.

Κι έφερε τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά σε άλλον έναν πολύ «ζόρικο» αντίπαλο, καθώς στο «κακό» σενάριο ενός πιθανού αποκλεισμού, θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα play off του Conference League.

Οι «πράσινοι» πάντως είναι αποφασισμένοι να παίξουν το βράδυ (15/8, 21:15, COSMOTESPORTS 2HD) τα… ρέστα τους και να διεκδικήσουν στην «Johan Cruijff Arena» τις πιθανότητές τους για κάτι πολύ σπουδαίο. Κυνηγώντας μία διπλά… υπερβατική ανατροπή κα πρόκριση, απέναντι σε μία απ’ τις πιο «βαριές» φανέλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως θα είναι η μοναδική αλλαγή σε όσους θα ξεκινήσουν, με τον Ντραγκόφσκι κάτω απ’ τα γκολπόστ και τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ίνγκασον και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Τσέριν, Αράο και Μπακασέτας θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ τον Ιωαννίδη θα πλαισιώνουν οι Μαντσίνι και Τζούρισιτς.

Η πιθανή σύνθεση του Αίαντα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ίδια μ’ εκείνη της Αθήνας, με τον Πάσβιρ στην εστία, τους Ρενσχ, Σούταλο, Μπαας, Χάτο στα μετόπισθεν, Χέντερσον, Φιτς – Τζιμ και Τέιλορ στα χαφ, ενώ στην επίθεση αναμένεται να παραστούν οι Μπέργκχαους, Άκπομ και Φορμπς.

Άγιαξ-Παναθηναϊκός: Οι πιθανές ενδεκάδες

Άγιαξ: Πάσβιρ, Ρενσχ, Σούταλο, Μπαας, Χάτο, Χέντερσον, Φιτς-Τζιμ, Τέιλορ, Μπέργκχαους, Άκπομ, Φορμπς.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr