Παναθηναϊκός: Πέρασε ένας χρόνος από την ΕΠΙΚΗ πρόκριση στο Βελοντρόμ (vid)

Πριν από ακριβώς ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός «σόκαρε» την Ευρώπη με την ιστορική πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ των εκατομμυρίων.

Παναθηναϊκός: Πέρασε ένας χρόνος από την ΕΠΙΚΗ πρόκριση στο Βελοντρόμ (vid)

Το Τριφύλλι τον Δεκαπενταύγουστο του 2023 επιβεβαίωσε πως παραμένει η ελληνική ομάδα με το ευρωπαϊκό DNA.

Μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες (αν όχι η δυσκολότερη) έδρες της Ευρώπης οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατόρθωσαν να αποκλείσουν τη Μαρσέιγ και να προκριθούν στα πλέι οφ του Champions League.

Στη Λεωφόρο οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 χάρις το τέρμα του Μπερνάρ, στον επαναληπτικό αγώνα ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε τη ζημιά στο Τριφύλλι μέχρι να έρθει ο Ιωαννίδης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι για να στείλει το ματς στην παράταση.

Ο τελικός νικητής δεν αποφασίστηκε ούτε στο εξτρά μισάωρο, και έτσι στη διαδικασία των πέναλτι ο Παναθηναϊκός με 5/5 εύστοχες εκτελέσεις και μια απόκρουση του Μπρινιόλι πήρε το χρυσό εισιτήριο.

Δυστυχώς , οι μετέπειτα Κυπελλούχοι Ελλάδας δεν κατάφεραν να εξαργυρώσουν το τεράστιο επίτευγμά τους με μια είσοδο στους ομίλους του Champions League, καθώς αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 3-1 από τη Μπράγκα.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr