Μουρμούρα στον ΑΠΟΕΛ για τον αποκλεισμό, «στραβό» ξεκίνημα για Ελ Αραμπί (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 2-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και δεν θα συμμετάσχουν στα φετινά πλέι οφ του Champions League.

Μουρμούρα στον ΑΠΟΕΛ για τον αποκλεισμό, «στραβό» ξεκίνημα για Ελ Αραμπί (vid)

Οι Κύπριοι απέτυχαν να αναβιώσουν τις ημέρες… Γιοβάνοβιτς στο σύλλογο και να δουν και πάλι το «σεντόνι» του Champions League.

Όπως ενημερωθήκατε, η Σλόβαν Μπρατισλάβας πανηγύρισε την πρόκριση μέσα στην έδρα του ΑΠΟΕΛ χάρις το σκορ του α’ αγώνα και εξασφάλισε περίπου 8 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Champions League και τη βέβαιη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Βλέποντας μια μοναδική ευκαιρία να χάνεται (σ.σ το επόμενο εμπόδιο θα ήταν η Μίντιλαντ από τη Δανία), υπάρχει βαρύ κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ και της ομάδας και η μπάλα πήρε και τον… Ελ Αραμπί.

Σε ηλικία 37 χρονών ο Μαροκινός σέντερ φορ συμφώνησε με χαμηλότερες απολαβές να υπογράψει στους Πρωταθλητές Κύπρου. Στις πρώτες του τέσσερις συμμετοχές δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και ιδιαίτερα στο 2ο αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας , όπου αγωνίστηκε για 81 λεπτά.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr