Πιθανή ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άγιαξ

Το πλάνο… πρόκρισης του Ντιέγκο Αλόνσο θα τεθεί σε εφαρμογή το βράδυ της Πέμπτης (15/8) στη Johan Cruyff Arena με τον πράσινο τεχνικό να καταλήγει και στην ενδεκάδα για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Παναθηναϊκός: Πότε είναι η ρεβάνς με τον Αγιαξ

Με όλα τα «όπλα», πλην του Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή από το 1-0 μέσα στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αναμένεται να πάρει τη θέση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκό με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει και κάποιες σκέψεις με τον Μαξίμοβιτς και τον Τετέ που δεν έχουν αγωνιστεί ως τώρα βασικοί στα επίσημα παιχνίδια.

Να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός προπονητής πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να προπονηθούν μαζί με το μυαλό του να στρέφεται και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα AKTOR στο άδειο ΟΑΚΑ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκοφσκι, Κώτσιρας ή Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσεριν ή Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Μαντσίνι ή Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr