Η αντίδραση του Ιωαννίδη σε Πορτογάλο οπαδό για Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και στην Ολλανδία με έναν φίλαθλο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να προσπαθεί στο αεροδρόμιο «Σχίπχολ» να βγάλει… είδηση.

Η αντίδραση του Ιωαννίδη σε Πορτογάλο οπαδό για Σπόρτινγκ Λισαβόνας (vid)

Η περίπτωση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» θέματα στην Ευρώπη σε επίπεδο μεταγραφών.

Καθημερινά δεκάδες δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρονται στο όνομα του Ιωαννίδη και του Παναθηναϊκού και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ξεκαθάρισαν από την αρχή τις προθέσεις τους, πως δεν πρόκειται να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή με οποιοδήποτε ποσό, ενώ για τις επόμενες μέρες προκύπτει πως ο Ιωαννίδης θα καθίσει στο τραπέζι με τους πράσινους για την υπογραφή νέου συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές.

Οι φίλαθλοι διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων κάνουν… όνειρα για τον Ιωαννίδη και ειδικότερα, εκείνοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αμορίμ και πως τα «Λιοντάρια» τρέχουν μόνα τους στην κούρσα για την απόκτησή του.

Κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία , ένας υπάλληλος του αεροδρομίου πλησίασε τον Ιωαννίδη και του φώναξε χαρακτηριστικά: «Ioannidis Sporting». Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Sportal, ο «πράσινος» φορ δεν του απάντησε λεκτικά, ωστόσο, έσπευσε ευγενικά να του χαμογελάσει.

Να σημειωθεί πως στη ρεβάνς του Τριφυλλιού με τον Αίαντα ο Ντιέγκο Αλόνσο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Ιωαννίδη με τα «μάτια» της Ευρώπης να πέφτουν πάνω του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr