Φαριόλι: «Τσέκαρα τον Αλόνσο στη Σεβίλλη - Θέλω να κοιμηθώ με την ιδέα...» (vid)

Ο Φρανσέσκο Φαριόλι χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Άμστερνταμ.

Φαριόλι: «Τσέκαρα τον Αλόνσο στη Σεβίλλη - Θέλω να κοιμηθώ με την ιδέα...» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η ψυχολογία στην ομάδα είναι πραγματικά καλή και έτσι πρέπει να την διατηρήσουμε.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Χέρενφεϊν, οι παίκτες μου ήδη είχαν στο μυαλό τους το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πριν από εκείνο το ματς στην Αθήνα, ήδη γνώριζα την ποιότητα τους και οι παίκτες του Παναθηναϊκού την έδειξαν στο παιχνίδι.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον δεύτερο αγώνα.»

Για το αν έχει κάνει σκάουτινγκ στον Ντιέγκο Αλόνσο: «Ναι, έχω παρακολουθήσει και ορισμένα παιχνίδια από το πέρασμά του στη Σεβίλλη. Θέλω να κοιμηθώ με την ιδέα πως οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιανδήποτε συνθήκη παρουσιαστεί στον αγώνα.»

Για όσους λένε πως «αυτός δεν είναι ο πραγματικός Άγιαξ»: «Με ενδιαφέρει περισσότερο η εκτίμηση που μου δείχνουν στα αποδυτήρια. Αυτά τα παιδιά είναι που θα κάνουν τη διαφορά.»

Για την πιθανότητα να διαρρεύσει νωρίτερα η ενδεκάδα του Άγιαξ: «Είναι πιθανό. Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Είναι οδυνηρό.

Αν βγει η ενδεκάδα από την Τετάρτη, θα χρειαστεί να κοιτάξουμε ξανά αυτό το θέμα. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται από τον Άγιαξ, δεν ξέρουμε ποιος βγάζει τις διαρροές.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr