Τι θα συμβεί αν ο Αστέρας δεν κατέβει στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο ο Αστέρας σκέφτεται να μην κατέβει στο παιχνίδι.

Τι θα συμβεί αν ο Αστέρας δεν κατέβει στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Super League έχει μπει σε σκέψεις να μην κατέβει ν’ αγωνιστεί λόγω του ότι έχει πολλές κι άσχημες αναμνήσεις από τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Από εκεί και πέρα αν τελικά οι Αρκάδες αποφασίσουν να μη δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, τότε τους περιμένει βαριά καμπάνα, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, στο άρθρο 17:

«Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου (λιγότερους από εννέα) ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με αφαίρεση (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και επίσης με αφαίρεση (-3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, με απώλεια του αγώνα με τέρματα (-3) και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 40.000 ευρώ στα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών», αναφέρει ο συγκεκριμένος κανονισμός από τον ΚΑΠ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr