Πώληση Ιωαννίδη: Νέα ξεκάθαρη θέση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός πήρε νέα ξεκάθαρη θέση για τα όσα ακούγονται περί πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη σε ξένο σύλλογο.
Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να βρίσκεται στον αφρό της επικαιρότητας το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα εδώ κι λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως η Λέστερ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 27 εκατ. ευρώ συν άλλα 4 εκατ. ευρώ μπόνους, για να κάνει δικό της, τον Έλληνα επιθετικό.
Ωστόσο για μία ακόμα φορά η θέση της πράσινης ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη, καθώς τονίζει πως δε σκοπεύει να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη επιμένοντας στο αρχικό της πλάνο, το οποίο αναφέρει με την παραμικρή ευκαιρία.
Μετά τις προσπάθειες των Σπόρτινγκ, Μπολόνια και Ίπσουιτς απέβησαν άκαρπες και οι προσπάθειες των «αλεπούδων» με τους πράσινους να δείχνουν με κάθε τρόπο πως δεν θέλουν να αποχωριστούν τον αγωνιστικό τους ηγέτη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός σκοπεύει μετά το τέλος των προκριματικών για την Ευρώπη, να καλέσει τον Φώτη Ιωαννίδη στα γραφεία του προκειμένου να του προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον… δέσει στο Κορωπί!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Για τη νίκη σε οποιαδήποτε έδρα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Λώτσος: «Ο Γιαννακόπουλος μου ζήτησε τον Βεζένκοφ - Η απάντησή μου» (vid)
- Ομπράντοβιτς: «Τότε θα αποφασίσω αν δουλέψω» - Τι είπε για τις φήμες και τον Παναθηναϊκό
- Στο Telekom Center ο Ναν: «Μου φαίνεται καλύτερη η κόκκινη ομάδα» (vid)
- Πετάει για Ισπανία ο Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Όσμαν, Γκραντ και Ρογκαβόπουλο