Τερζί: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ακτούρκογλου» (pic)

Μυθική πρόταση από την Αραβία φαίνεται πως θα «σκάσει» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Τερζί: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ακτούρκογλου» (pic)

Από τη γειτονική χώρα προκύπτει πως η κατάσταση του Ακτούρκογλου είναι στο 50-50 αναφορικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στη Γαλατασαράι.

Ο Μπουρχάν Τσαν Τερζί αναφέρει πως ομάδα από την Αραβία προτίθεται να προσφέρει συμβόλαιο 8 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ακτούρκογλου για να υπογράψει συμβόλαιο.

«Μόλις έλαβα πληροφορίες ότι ομάδα από την Αραβία υποσχέθηκε στον Ακτούρκογλου συμβόλαιο ύψους 8 εκατ. ευρώ ετησίως», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος ρεπόρτερ.

Από κει και πέρα, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για «κλεισμένη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό», αλλά και για τη Σπαρτάκ Μόσχας που τη θέλουν να παραμένει ενεργή στη διεκδίκηση του παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως η Γαλατασαράι ζητούσε αρχικά 15 εκατ. ευρώ για να «ελευθερώσει» τον ποδοσφαιριστή με τις απαιτήσεις της στη συνέχεια να πέφτουν στα 12-13 εκατ. ευρώ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr