Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Με 2+1 αλλαγές για την πρόκριση

Άλλαξες στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού εξετάζει ο Ντιέγκο Αλόνσο ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Παναθηναϊκός - Άγιαξ 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Το Τριφύλλι ήταν κατώτερο των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια στο ΟΑΚΑ από τον Άγιαξ με 0-1, με την πρόκριση να κρίνεται την επόμενη Πέμπτη (15/08) επί Ολλανδικού εδάφους.

Είναι δεδομένο ότι θα δούμε κάποιες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που θα παραταχθεί στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα».

Ο Φώτης Ιωαννίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Γερεμέγεφ και το μισάωρο που είχε ως χρόνο συμμετοχής σε συνδυασμό με μία εβδομάδα έξτρα προπονήσεων που έρχεται τον καθιστά φαβορί για βασικό στη ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, ο Τετέ προσαρμόζεται μέρα με τη μέρα με το κλαμπ και πλέον βάζει πλώρη για βασικός, ενώ δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει και στην Ολλανδία.

Επίσης, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, καθώς από χθες ανεβάζει στροφές.

Όπως είναι λογικό, το Τριφύλλι θα αγωνιστεί με ορισμένες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα του στον κρίσιμο επαναληπτικό της προσεχής Πέμπτης κόντρα στον Άγιαξ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr