Παναθηναϊκός - Άγιαξ 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Παναθηναϊκός - Άγιαξ 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Οι Ολλανδοί πήραν μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό με 30′ επιθετικού ποδοσφαίρου.

Το Τριφύλλι άργησε να μπει στο πνεύμα του αγώνα, πιθανότατα να δικαιούταν ένα τέρμα στο σύνολο του αγώνα, αλλά συνολικά δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό της δυσκολίας.

Ίσως, αν η ενδεκάδα που τελείωσε την αναμέτρηση βρισκόταν σε καλή κατάσταση από το 1ο λεπτό, το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο για τους «πράσινους». Καμία πρόκριση, βέβαια, δε χάθηκε με σκορ 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (7/10): Ο Πολωνός τερματοφύλακας κράτησε το «μηδέν» στα πρώτα λεπτά, όταν οι Ολλανδοί πίεσαν ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό. Στο 29′ ο Μπέργκχαους εκτέλεσε εν ψυχρό τον πράσινο γκολκίπερ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Γιάννης Κώτσιρας (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Έλληνα μπακ. Οι Ολλανδοί σημάδεψαν τις επιθέσεις τους από τα αριστερά και εκείνος αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα.

Τιν Γέντβαι (6/10): Ο Κροάτης δεν πρόλαβε να κρύψει το πεδίο του Μπέργκχαους στη φάση του γκολ. Σε γενικές γραμμές δεν έπαιξε με άνεση τη θέση στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ίνγκι Ίνγκασον (6/10): Το ίδιο αίσθημα ανασφάλειες είχε και ο Ισλανδός αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε αρκετά στα μετόπισθεν.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (7/10): Ο Σέρβος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο σε άμυνα-επίθεση, στο δεύτερο μέρος ξέμεινε από δυνάμεις.

Ουίλιαν Αράο (6/10): «Πελάγωσε» στο πρώτο ημίχρονο ο Αράο που έχασε τον έλεγχο του κέντρου. Μετά τα πρώτα 45′ έδειξε μια κάπως βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο.

Άνταμ Τσέριν (5/10): Δεν κέρδισε τις εντυπώσεις ο Σλοβένος μέσος με την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ. Δεν απέδωσε το πρέσινγκ, δημιουργικά δεν βρήκε κάποια τελική πάσα και δεν απείλησε.

Ντανιέλ Μαντσίνι (4/10): Έχει πρόβλημα στα «φτερά» της επίθεσης ο Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός για ακόμη έναν αγώνα, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Βρήκε δίχτυα από θέση οφσάιντ.

Τάσος Μπακασέτας (8/10): Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έδωσε πράγματα στην επίθεση ήταν ο Μπακασέτας. Τράνταξε το δοκάρι στο 44′ με σουτ που αιφνιδίασε τους Ολλανδούς, στο β’ μέρος έβγαλε δύο τελικές πάσες για γκολ στους Γερεμέγεφ-Μαντσίνι.

Φιλίπ Τζούρισιτς (5/10): Ο Τζούρισιτς έδειξε την ποιότητά του με τη μπάλα στα πόδια, παρόλα αυτά, δίχως αυτήν, δε συνεισέφερε στο πρέσινγκ και ήταν σε γενικές γραμμές αργός.

Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (4/10): Ο Σουηδός δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό, στη μία φάση που του παρουσιάστηκε, έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της ολλανδικής εστίας.

Φώτης Ιωαννίδης (6/10): Φάνηκε η αποχή του από τη δράση. Το Τριφύλλι χρειάζεται τον Έλληνα φορ υποχρεωτικά βασικό στη ρεβάνς, αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη.

Τζορτζ Μπάλντοκ (6/10): Ο Μπάλντοκ είναι ένας παίκτης που θα φέρει ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Σε ένα διάστημα με αρκετή καθυστέρηση από τους Ολλανδούς ο νεοαποκτηθέντας μπακ δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Τετέ (6/10): Παρομοίως και ο Βραζιλιάνος δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε για να προσφέρει παραπάνω πράγματα. Επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, όμως, η μπάλα κόντραρε.

Νεμάνια Μαξίμοβιτς – Δημήτρης Λημνιός (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr