Αναστασίου: «Παναθηναϊκός και Άγιαξ οι δύο αγάπες μου, δεν μπορώ να επιλέξω νικητή»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην επίμηση ιστοσελίδα του Άγιαξ για τους πράσινους και τον «Αίαντα», αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι μετάξυ τους.

Τα... γελάκια του Αναστασίου (pics)

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει συνδεθεί τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με τον Άγιαξ με τον ίδιο να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας και να αποκαλύπτει διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού και άσος του Άγιαξ δεν έκρυψε πως αγαπάει και τις δύο ομάδες με τον ίδιο τρόπο, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης τους τονίζοντας πως είναι μοιρασμένες.

«Από τη στιγμή που είδα ότι μπορούσαν να αγωνιστούν στον τρίτο προκριματικό ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν. Πίστευα ότι και οι δύο είχαν την ποιότητα για να προκριθούν και το έκαναν. Θα είναι ενδιαφέρον. Ο Άγιαξ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο ενώ ο Παναθηναϊκός προσέλαβε νέο τεχνικό. Πιστεύω ότι και οι δύο δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά είναι αμφότεροι επικίνδυνοι. Για εμένα οι πιθανότητες είναι 50-50. Και οι δύο δεν είναι ακόμα στα καλύτερα τους και είμαι σίγουρος ότι η πρόκριση δεν θα κριθεί στο ένα ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά μεγάλα ματς εκεί και γνωρίζω πως είναι. Δεν πιστεύω ότι θα έχει διαφορά συγκριτικά με τη Λεωφόρο. Πολλοί λείπουν λόγω διακοπών ωστόσο θα έχει αρκετό κόσμο. Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος».

Για τη μεγαλύτερη του αγάπη: «Δεν μπορώ να επιλέξω. Θέλω και ελπίζω να περάσει ο καλύτερος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr