Αλαφούζος: «Ο Ιωαννίδης δεν το... κουνάει από τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», παρά τα δημοσιεύματα από όλη την Ευρώπη ότι ο 24χρονος είναι μια ανάσα από το να αποχωρήσει από το Τριφύλλι, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

«Στο κόλπο η Λιλ για Ιωαννίδη» - Ποια τα δεδομένα

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει και φέτος μια μεγάλη επένδυση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό για να ισχυροποιήσει το «πράσινο» ρόστερ.

Στόχος είναι να πλαισιώσει τον Φώτη Ιωαννίδη με παίκτες εγνωσμένης αξίας, δημιουργώντας ένα πρωταθληματικό σύνολο το οποίο θα εκτοξεύσει το Τριφύλλι.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» αναφέρει ότι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι ανένδοτος στην παραχώρηση του Έλληνα φορ, αφού αποτελεί, τη δεδομένη στιγμή, τη ναυαρχίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και ξεκαθαρίζει σε συνομιλητές του  ότι «ο Ιωαννίδης δεν το… κουνάει από τον Παναθηναϊκό».

Από την άλλη, η εφημερίδα Livesport τονίζει ότι αν και τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά, θα εξέπληττε τους πάντες αν αναθεωρούσε τη στάση του.

Το προσεχές διάστημα, μάλιστα, θα του κατατεθεί νέα πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Αθηναϊκό κλαμπ, με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους θα ξεπερνούν το 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ετησίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr