Παναθηναϊκός: Πότε μπορεί να κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο ο Μαξ - Τι λέει ο κανονισμός

Ο Φίλιπ Μαξ δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ παρά το γεγονός πως υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για να συμβεί αυτό.

Παναθηναϊκός: Πότε μπορεί να κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο ο Μαξ - Τι λέει ο κανονισμός

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να μη βιαστεί με την ένταξη του Μαξ στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ και θα αρκεστεί στις υπηρεσίες των Μλαντένοβιτς – Κώτσιρα (αν χρειαστεί).

Ο Σέρβος μπακ τα πήγε περίφημα στους αγώνες με τη Μπότεφ Πλόβντιβ σημειώνοντας δύο ασίστ και κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του για τους αγώνες με τον «Αίαντα» που θα κρίνουν εν πολλοίς το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα περιμένει τον Γερμανό μπακ στην επόμενη ευρωπαϊκή φάση, διότι βάσει κανονισμού εκείνος δεν θα είναι υπολογίσιμος ούτε για τη ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Συνεπώς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» θα μπει στην αποστολή για τις αναμετρήσεις είτε για τα πλέι οφ του UEFA Europa League (με Γιαγκελόνια ή Μπότεφ) , είτε σε εκείνα του UEFA Europa Conference League (με Λανς).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr