Ατζέντης Ακτούρκογλου: Πήρε θέση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Ο Γουίλιαμ Ντ' Άβιλα αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Σπαρτάκ Μόσχας και της Γαλατασαράι για την αγορά του Κερέμ Ακτούρκογλου.

Ατζέντης Ακτούρκογλου: Πήρε θέση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Αν και διαρρέεται από την Τουρκία πως ο Κερέμ Ακτούρκογλου δεν «καίγεται» να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή πήρε θέση για την υπόθεση και αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Όπως διαβάσατε, η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Ακτούρκογλου και του Ντέρικ Κεν.

Ο ατζέντης Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο: «Έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Γαλατασαράι και της Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο, δεν έχουμε συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους στο συμβόλαιο του Ακτούρκογλου.

Ο Κερέμ ενδιαφέρεται για τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει αυτή η συνεργασία.»

Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του «μαθητή» του Φατίχ Τερίμ, δίχως να επιβεβαιώνεται κάτι από το «πράσινο» περιβάλλον.

Exit mobile version