Συνάντηση Γκαγκάτση - Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία
Ο Μάκης Γκαγκάτσης συναντήθηκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία για τις εθνικές ομάδες.
Το ζήτημα του Προπονητικού Κέντρου της Εθνικής ομάδας αποτελεί μία απ’ τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΕΠΟ και του προέδρου, Μάκη Γκαγκάτση.
Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (07/08), ο κ. Γκαγκάτσης μόλις ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι συναντήθηκε με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη με αντικείμενο την προοπτική αγοράς του αθλητικού κέντρου της Παιανίας για τις Εθνικές ομάδες.
Όπως έχετε ενημερωθεί, οι «πράσινοι» τα… μαζεύουν από την Παιανία για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στο Κορωπί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ένταση Μπακασέτα-φίλων Παναθηναϊκού έξω από τη Λεωφόρο (vid)
- Ραγδαίες εξελίξεις με Γιαμπουσέλε: Οι Νικς τον έστειλαν στους Μπουλς!
- Παναθηναϊκός: Η «ακατανόητη» αλλαγή και οι μεταγραφές που δεν έγιναν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα ζητάει για Ντουάρτε ο Αστέρας
- Παναθηναϊκός: Το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την υπόθεση Γιαμπουσέλε