Συνάντηση Γκαγκάτση - Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία
Ο Μάκης Γκαγκάτσης συναντήθηκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου στην Παιανία για τις εθνικές ομάδες.
Το ζήτημα του Προπονητικού Κέντρου της Εθνικής ομάδας αποτελεί μία απ’ τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης της ΕΠΟ και του προέδρου, Μάκη Γκαγκάτση.
Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (07/08), ο κ. Γκαγκάτσης μόλις ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι συναντήθηκε με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη με αντικείμενο την προοπτική αγοράς του αθλητικού κέντρου της Παιανίας για τις Εθνικές ομάδες.
Όπως έχετε ενημερωθεί, οι «πράσινοι» τα… μαζεύουν από την Παιανία για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στο Κορωπί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποιος είναι ο Γιάκομπ Νέστρουπ που ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό!
- «Παίζει πολύ ο Νέστρουπ για Παναθηναϊκό, ήρθε στην Ελλάδα - Ο ρόλος του Ζέκα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Έρχονται 7+8 αποχωρήσεις-πωλήσεις - Ποια ονόματα είναι στον «αέρα»
- «Κάτι ετοιμάζει ο Γιαννακόπουλος, μια αντεπίθεση...»
- Αποκάλυψη για Βοτανικό: Τότε έρχεται το στέγαστρο - Τι θα γίνει με τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο