Παναθηναϊκός: "Κλείδωσε" η ενδεκάδα με Άγιαξ

Κοντοζυγώνει η πρώτη μάχη κόντρα στον Άγιαξ για τους «Πράσινους», με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει ήδη καταστρώσει… σχέδιο με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνο.

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Πότε και σε ποια έδρα είναι το πρώτο παιχνίδι

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του και τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά δεν είναι ακόμα σε θέση να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Όσον αφορά τον Τιν Γεντβάι αναμένουμε την ακριβή κατάσταση για τον τραυματισμό του, χωρίς να φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό.

Στο μυαλό του Αλόνσο για την ενδεκάδα του ΟΑΚΑ παίζουν οι «11» της ρεβάνς στη Βουλγαρία, αφού έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έφεραν την πρόκριση εύκολα.

Το μόνο που ίσως να αλλάξει είναι να ξεκινήσει ο Τετέ αντί του Μαντσίνι στο βασικό σχήμα, προσδίδοντας περισσότερο ενέργεια και βοηθώντας στη δημιουργία καταλυτικών φάσεων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr