Παναθηναϊκός: Άλλαξε η μισή ενδεκάδα!

Το Τριφύλλι μπορεί να μην έχει κάνει αρκετές μεταγραφές τη φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά έχει προχωρήσει σε ένα μερικό… λίφτινγκ της ενδεκάδας.

diego-alonso-panathinaikos

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με την ίδια περίοδο την περυσινή σεζόν στα γκολ-ποστ δεν βρίσκουμε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι αλλά τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βλέπουμε τον Φίλιπ Μαξ ο οποίος θα αντικαταστήσει τους Χουάνκαρ και Μλαντένοβιτς, που μοιράζονταν εναλλάξ τη θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μαζί με τον παρτενέρ του θα πάρει τη θέση των Σένκεφελντ – Μάγκνουσον & Αράο – Γεντβάι που μονοπωλούσαν τα στόπερ ανά περιόδους τη περυσινή χρονιά.

Μία ακόμη αλλαγή βρίσκουμε στον επιτελικό μέσο, εκεί όπου ξεκίνησε ο Τζούρισιτς αλλά με τον ερχομό του Τάσου Μπακασέτα, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει κερδίσει επάξια τη θέση.

Όσον αφορά τους δύο εξτρέμ, οι Μπερνάρ και Παλάσιος που κυριαρχούσαν στα άκρα, αποτελούν παρελθόν με τους Τετέ, Τζούρισιτς και Μαντσίνι να μοιράζονται, προς το παρών, τον χρόνο στις «πράσινες» πτέρυγες.

Όπως είναι λογικό, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τη μισή του ενδεκάδα με σκοπό να δώσει την απαραίτητη ένεση ποιότητας στο «πράσινο» ρόστερ και να δυναμώσει αναλόγως για να πετύχει τους στόχους του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr