Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μαξ, υπογράφει και ανακοινώνεται

Στην Ελλάδα ήδη βρίσκεται ο Φίλιπ Μαξ , ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό και θα ανακοινωθεί εν συνεχεία από την πράσινη ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Μαξ, υπογράφει και ανακοινώνεται

Την 5η μεταγραφή του θα ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο Μαξ είναι στην Αθήνα για το Τριφύλλι.

Υπό άκρα μυστικότητα οι «πράσινοι» έφεραν τον Γερμανό μπακ στην Ελλάδα για να φέρει την πολυπόθητη ενίσχυση στην αριστερή γραμμή της ομάδας και να καλύψει το κενό του βασικού ποδοσφαιριστή σε μια θέση που αγωνιζόταν πέρσι ο Χουάνκαρ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του αριστερού μπακ που επιθυμούσαν αμέσως μετά την πρόκριση κόντρα στην Μπότεφ και κατόρθωσαν έτσι να προλάβουν να τελειώσουν την περίπτωση του 30χρονου Γερμανού.

Με λιγότερη… περιπέτεια σε σχέση με τον Τετέ, ο Μαξ θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr