Φίλιπ Μαξ: Αυτός είναι ο Γερμανός που παίρνει ο Παναθηναϊκός!

Ο Φίλιπ Μαξ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Φίλιπ Μαξ: Αυτός είναι ο Γερμανός που παίρνει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αποκτήσει τον Φίλιπ Μαξ, ο οποίος είναι ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Μάλιστα οι πράσινοι κινήθηκαν μυστικά και κατάφεραν ν’ αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα ο Φίλιπ Μαξ γεννήθηκε στο Βίερσεν της Γερμανίας στις 30 Σεπτεμβρίου του 1993 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες των Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε.

Παρ’ όλα αυτά το ντεμπούτο του το έκανε με την Καρλσρούη, η οποία ξόδεψε 750 χιλ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τη δεύτερη ομάδα της Σάλκε, καθώς τον πίστευε πάρα πολύ.

Η άνοδός του, τον χρόνο που ακολούθησε ήταν τεράστια κι αυτό οδήγησε την Άουγκσμπουργκ να βγάλει από τα ταμεία της 3,8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Στην Άουγκσμπουργκ έκατσε πέντε χρόνια, για να μετακινηθεί στη συνέχεια στην Αϊντχόφεν, όπου το τελευταίο εξάμηνο από τα συνολικά τρία χρόνια παραμονής του δόθηκε δανεικός στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου ανήκει έως σήμερα.

Παράλληλα είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα του παίκτη, ότι έχει αγωνιστεί και με την εθνική Γερμανίας τρεις φορές, καθώς είναι διεθνής με τις εμπειρίες του να είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Ο Φίλιπ Μαξ είναι ένας αριστερός μπακ με επιθετικούς προσανατολισμούς, ο οποίος διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική, έκρηξη και γενικότερα ταιριάζει αρκετά στο παιχνίδι που υποστηρίζει ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Δυνατό του σημείο μπορεί να θεωρήθει η σέντρα του, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη για τις αντίπαλες άμυνες, καθώς θεωρείται από εκείνες που χαρακτηρίζονται ως «σέντρες-ξυράφι».

Τέλος, σε συνολικά 471 παιχνίδια μετράει 47 γκολ και 79 ασίστ έχοντας σχεδόν πάντα γεμάτες σεζόν ως βασικός, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε 23 φορές και σκόραρε ένα γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr