Πρώτη κίνηση: Ο Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Φορτούνη (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως είχε αναφέρει και στη Σ.Τ της παρουσίασης του στην Εθνική, κουβέντιασε με τον Κώστα Φορτούνη προκειμένου να επιστρέψει στη «γαλανόλευκη».

Πρώτη κίνηση: Ο Γιοβάνοβιτς συναντήθηκε με τον Φορτούνη (vid)

Σε πολύ καλό κλίμα τα είπαν Γιοβάνοβιτς – Φορτούνης ώστε ο τελευταίος να πειστεί για το αγωνιστικό πλάνο και να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι free agent την τωρινή στιγμή μετά το οριστικό «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που κάθισε να συζητήσει με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, υπάρχουν καλές πιθανότητες για το comeback στην Εθνική.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει μια ζεστή επιθυμία να δουλέψει με τον Φορτούνη και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα πάνω στο εν λόγω ζήτημα.

Το κλίμα της συζήτησης ήταν πάρα πολύ καλό και ουσιαστικά αποτέλεσε το πρώτο από τα βήματα που θα ακολουθήσουν, ώστε ο Φορτούνης σύντομα να επανενταχθεί στην Εθνική Ελλάδας και να την ενισχύσει στους αγώνες του UEFA Nations League, που ξεκινούν τον Σεπτέμβρη και στον πολύ δυναμικό όμιλο, βρίσκονται επίσης η Αγγλία, η Ιρλανδία και η Φινλανδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr