Δίνει «μάχη» για Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός - Πόσα προσφέρει το Τριφύλλι

Τον Έντσο Ντίας θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

«Ζεστά στη μάχη για Ντίας ο Παναθηναϊκός - Τι ζητάει η Ρίβερ Πλέιτ» (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή, οι «πράσινοι» παλεύουν για την αγορά του 28χρονου αριστερού μπακ των «εκατομμυριούχων» του Μπουένος Άιρες.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού είχε «σκαλώσει» στον Μάρτιν Ντεμικέλις. Ο παλαίμαχος αμυντικός ήταν προπονητής στη Ρίβερ και ενώ η διοίκηση του συλλόγου συζητούσε την πώλησή του, εκείνος ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Έτσι το θέμα «πάγωσε».

Ο Ντεμικέλις αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν για τους «εκατομμυριούχους» και όλα δείχνουν πως θα τον διαδεχθεί ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Γεγονός που άνοιξε το δρόμο για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες απ’ την Αργεντινή αναφέρουν πως έχει προσφερθεί στη Ρίβερ το ποσό των 2,2 εκατ. δολαρίων για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και υπάρχουν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Ο Αργεντινός πάντως, δεν… παίζει μόνος του. Οι «πράσινοι» έχουν κι άλλη περίπτωση αριστερού μπακ που δουλεύουν παράλληλα. Ωστόσο, εάν βρεθεί η χρυσή τομή με το κλαμπ απ’ το Μπουένος Άιρες, τότε θα προχωρήσει το «τριφύλλι» με τον Έντσο Ντίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr