Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Ανακοινώθηκαν οι ώρες και διαιτητές των αγώνων

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και ανακοινώθηκαν οι ώρες και οι διαιτητές των αγώνων.

Μπότεφ - Παναθηναϊκός 0-4: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League με τις ώρες και τους διαιτητές του αγώνα να γίνονται γνωστές.

Πιο αναλυτικά το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με σέντρα στις 21:00, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 15 Αυγούστου στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ στις 21:15.

Από εκεί και πέρα στο πρώτο ματς διαιτητής θα είναι ο 36χρονος Σλοβάκος Φίλιπ Γκλόβα, ενώ στο δεύτερο θα είναι ο 38χρονος Άγγλος Κρις Κάβανο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr