Σηφάκης: «Χρυσή ευκαιρία για ομίλους ο ΠΑΟ - Άμεσα οι δύο μεταγραφές»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Σηφάκης αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» για το επόμενο βήμα του Παναθηναϊκού, τον Άγιαξ αλλά και για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν.

Μπότεφ Πλόβντιβ - Παναθηναϊκός 0-4: Τα highlights από την 4αρα!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο δημοσιογράφος στην εφημερίδα:

Και τώρα φέρτε του τον Άγιαξ! Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Η ομάδα του Αλόνσο είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα έναντι της Μπότεφ και το έδειξε με τον πιο πειστικό τρόπο πάνω στο χορτάρι. Έκανε τη δουλειά του μαι μάλιστα το έκανε με… χαμόγελα. Τα γκολ των Γερεμέγεφ και Τζούρισιτς στο πρώτο ημίχρονο (0-3) ουσιαστικά χάρισαν στους Πράσινους την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League για να βρουν μπροστά τους Ολλανδούς, που όπως έδειξαν και χθες, δεν τρομάζουν.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε τα πράγματα της δουλειάς του προπονητή και ήταν απόλυτα κυνικός. Τρεις ευκαιρίες, τρία γκολ στο πρώτο μέρος. Μεγάλο ματς ο Τζούρισιτς, εξαιρετικός ο Ίνγκασον, σούπερ και ο Γερεμέγεφ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιο πολύ κοίταζα τον Τετέ και τον Μαξίμοβιτς παρά το ματς, αφού μετά το 0-4 οι Βούλγαροι δεν είχαν ούτε τις φυσικές, ούτε τις ψυχικές δυνάμεις να αντιδράσουν. Ο Βραζιλιάνος θέλει παιχνίδια, ενώ ο Σέρβος είναι πανέτοιμος. Φυσικά ο Παναθηναϊκός πρέπει να τρέξει τουλάχιστον για το αριστερό μπακ, αλλά κατά την άποψή μου και για δεύτερο εξτρέμ. Οι Πράσινοι έχουν χρυσή ευκαιρία να μπουν στους ομίλους του Europa League, να παίξουν τουλάχιστον οκτώ ματς και αυτό θα γίνει μόνο με ποιοτικές μεταγραφές εδώ και τώρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr