Παναθηναϊκός: Το υψηλό συμβόλαιο του Αϊτόρ και λύση για «αντίο»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό και έχει ενημερωθεί πως πρέπει να βρει σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Παναθηναϊκός: Μεγάλο κέρδος για Αϊτόρ!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στην προσπάθεια να φτιάξει τον δικό του Παναθηναϊκό έκοψε και ορισμένους ποδοσφαιριστές, όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος πριν δύο χρόνια ήταν ο κορυφαίος παίκτης του συλλόγου, όμως η ρήξη χιαστού που υπέστη στον αγώνα της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη ήταν η αρχή του τέλους του.

Αργότερα ο ίδιος κλήθηκε να περάσει ακόμα μία πολύ σκληρή δοκιμασία που είχε να κάνει με το χαμό του παιδιού του πριν εκείνο γεννηθεί.

Γενικότερα ο Ισπανός εξτρέμ πέρασε πολλές περιπέτειες από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κι από τότε δεν επανήλθε ποτέ. Δεν ήταν ποτέ ο ίδιος και κανείς δε γνωρίζει αν θα μπορέσει να είναι ξανά αυτός ο παίκτης που κουβάλησε το Τριφύλλι πριν δύο σεζόν.

Το θέμα εδώ είναι πως ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Αϊτόρ πως δεν υπολογίζεται κι αυτό σημαίνει πως οι πράσινοι γλιτώνουν και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, καθώς ο Ισπανός παίρνει 800 χιλ. ευρώ που με την εφορία το ποσό εκτοξεύεται στα 1.025.000 ευρώ!

Είναι απόλυτα λογικό, λοιπόν, το Τριφύλλι να θέλει να μην πληρώνει τόσο πολύ έναν παίκτη, ο οποίος δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του εδώ και 1,5 περίπου χρόνο.

Exit mobile version