«Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε συνάντηση με τον Ιωαννίδη για να συζητηθεί η αποχώρησή του»
Σύμφωνα με την «A Bola» ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Φώτη Ιωαννίδη, για να συζητήσει την αποχώρησή του από το σύλλογο.
Η «A Bola» συνεχίζει τα ρεπορτάζ της με φόντο το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη και πλέον αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει αρνηθεί να κάνει συνάντηση μαζί του προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του.
Πιο αναλυτικά η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Έλληνα άσο με τον ίδιο μάλιστα να επιθυμεί να απαοχωρήσει από τους πράσινους και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Μάλιστα, όπως συνεχίζει το ρεπορτάζ, ο Φώτης Ιωαννίδης πήρε ο ίδιος πρωτοβουλία προκειμένου να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, ώστε να συζητηθεί μια ενδεχόμενη αποχώρησή του.
Παρ’ όλα αυτά όμως το Τριφύλλι δε δέχθηκε να συναντηθεί με τον Έλληνα επιθετικό προκειμένου να τεθεί τέτοιο θέμα συζήτησης.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά απ’ αυτή την εξέλιξη ο 24χρονος διεθνής εμφανίζεται διχασμένος απέναντι στην ομάδα και τον Γιάννη Αλαφούζο για την όλη στάση που διατηρείται στο συγκεκριμένο θέμα με τη φθορά μεταξύ των δύο πλευρών να… μεγαλώνει!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια