Άγιαξ: Πωλείται ο αριστερός μπακ που θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι τοποθέτησε στη «βιτρίνα» του Άγιαξ τον Όουεν Βαϊντάλ προς πώληση, ένα όνομα που «συνέδεσαν» οι Ολλανδοί με τον Παναθηναϊκό τις προηγούμενες μέρες.

Άγιαξ: Πωλείται ο αριστερός μπακ που θέλει ο Παναθηναϊκός (vid)

Ανακατατάξεις έρχονται στο ρόστερ του Άγιαξ μετά από μια προβληματική σεζόν.

Ο νέος προπονητής του «Αίαντα» Φραντσέσκο Φαριόλι αποφάσισε να κόψει τέσσερις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαμορφώσει το ρόστερ όπως επιθυμεί.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Όουεν Βάινταλ (Βος, Ταχίροβιτς, Σόσα οι άλλοι τρεις) για τον οποίο σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα ενδιαφέρεται έντονα ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με απόφαση του Ιταλού τεχνικού, οι τέσσερις παίκτες κόπηκαν από την αποστολή για τον επαναληπτικό με την Βοϊβοντίνα και θα προπονούνται με την ομάδα Νέων, μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα τους αποκτήσει, με τον Άγιαξ να επιθυμεί πρώτιστα πώληση, αφού θέλει να βελτιώσει τα οικονομικά του.

Σύμφωνα με παλιότερο ολλανδικό δημοσίευμα, οι πράσινοι είχαν ρωτήσει τον Άγιαξ επίσημα για την απόκτηση του αριστερού μπακ, ωστόσο ο 25χρονος αμυντικός είχε πει ότι δεν ενδιαφέρεται να παίξει στον Παναθηναϊκό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr