Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης και η πιθανή επιστροφή

Γίνεται λόγος για πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό μερικούς μήνες μετά μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Τουρκία.

Υπέγραψε ο Κουρμπέλης και ανακοινώνεται

Πολλοί στέκονται στην ηλικία του κι άλλοι στο γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν στην πρώην ομάδα του, για να εκφράσουν απορίες για το αν θα μπορέσει να βοηθήσει το τριφύλλι.

Απορίες για την δυνατότητα προσφοράς ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν στη χώρα τους μετά από καριέρα στα ξένα έχουμε εκφράσει κατά καιρούς κι εμείς. Ρίχνοντας όμως μια ματιά στις λεπτομέρειες βλέπουμε ότι οι περισσότεροι βοήθησαν και μάλιστα πολυποίκιλα.

Ο Παναθηναϊκός δεν βγήκε χαμένος γιατί έδωσε συμβόλαια στους Καραγκούνη, Γιούρκα- όποτε τους χρειάστηκε έκαναν τη δουλειά τους, ενώ αποδείχτηκαν ηγετικές μορφές στα αποδυτήρια τις εποχές της πολυμετοχικότητας.

Ηγετική προσωπικότητα ήταν και ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ από τη Γερμανία, αλλά κι ο Δέλλας όταν γύρισε από την Ιταλία. Στην ΑΕΚ πρόσφεραν πολλά ως βετεράνοι και ο Παναγιώτης Κονέ και φυσικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που βοήθησε και τον Ολυμπιακό μέχρι τον τραυματισμό του.

Ο Κατσουράνης στην επιστροφή του από την Πορτογαλία έκανε μια δεύτερη και σημαντική καριέρα, παίζοντας στον ΠΑΟ, στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο, ενώ κανένα παράπονο δεν υπήρχε από το Ζαγοράκη, όταν επέστρεψε στην ΑΕΚ από τη Λέστερ.

Πρόσφερε πολλά επιστρέφοντας κι ο Νταμπίζας (που κέρδισε κύπελλο με την ΑΕΛ), ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε πως κάθε ομάδα μας έχει ανάγκη από ελληνικό αίμα στα αποδυτήρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr