Παναθηναϊκός: Οι 11 με Μπότεφ και η… επιστροφή στα παλιά για Αράο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Μπότεφ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στο πρώτο παιχνίδι.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Αλόνσο - Η ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την Μπότεφ στη Βουλγαρία για τον επαναληπτικό της δεύτερης φάσης των προκριματικών του UEFA Europa League και θέλει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου ματς και να πάρει την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα ο Ντιέγκο Αλόνσο καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.



Αρχικά στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, δεξιά ο Βαγιαννίδης κι αριστερά ο Μλαντένοβιτς. Από εκεί και πέρα στο κέντρο της άμυνας δεδομένα θα αγωνιστεί ο Γεντβάι και παρτενέρ του θα είναι ή ο Ίγκανσον ή ο Αράο, καθώς ο Σένκεφελντ που αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι δύσκολα θα είναι διαθέσιμος.

Από εκεί και πέρα στο κέντρο με δεδομένη την παρουσία του Ίγκανσον στα στόπερ, τότε η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα ή σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μεταφερθεί στην άμυνα, τότε η τριάδα του κέντρου θα διαμορφωθεί με τον Μαξίμοβιτς στο «6».

Τέλος την επιθετική γραμμή θα απαρτίζουν οι Τζούριστις (αριστερά), Γερεμέγεφ (κορυφή) και Μαντσίνι (δεξιά).

Exit mobile version