Παναθηναϊκός: «Βροχή» οι προτάσεις για εξτρέμ - Ξεχωρίζει του Ενκουντού (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει άμεση ανάγκη από ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και οι προτάσεις δε σταματούν να «σκάνε» στα γραφεία της ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: «Βροχή» οι προτάσεις για εξτρέμ - Ξεχωρίζει του Ενκουντού (vids)

Μετά την απόκτηση των Μαξίμοβιτς, Μπάλντοκ και Ίνγκασον το Τριφύλλι χρειάζεται επειγόντως να ενισχύσει ποιοτικά την επιθετική του γραμμή με φόντο τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στον Άγιαξ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, εκτός απροόπτου, θα συγκρουστούν με τον Αίαντα στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League και πρόκειται για ένα από τα ιστορικά ζευγάρια στην ιστορία του Champions League.

Σαφέστατα το μεταγραφικό ζήτημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό προκειμένου εκείνος να κατορθώσει να βρεθεί και φέτος στους ομίλους της δεύτερης διοργάνωσης της UEFA.

Δεν είναι ψέμα, πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τους «πράσινους», ώστε να εμφανιστούν όσο ισχυροί απαιτείται σε ένα τέτοιο επίπεδο, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. Για αυτό το λόγο, οι ατζέντηδες χτυπούν την πόρτα και προτείνουν ακραίους επιθετικούς.

Ο 29χρονος Κέβιν Ενκουντού με παρελθόν στην Τότεναμ είναι ένα από τα πιο βαριά ονόματα που υπάρχουν στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ, δεσμεύεται με τη Νταμάκ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Καμερουνέζος προέρχεται από γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της Αραβίας με 15 γκολ και 5 ασίστ σε 31 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Μια πιο υποσχόμενη λύση που παρουσιάζεται είναι εκείνη του 23χρονου Μαροκινού Ανάς Ζαρούρι της Μπέρνλι.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Το market value ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Σε 12 συμμετοχές στη Τσάμπιονσιπ την περσινή χρονιά βρήκε δίχτυα δύο φορές. Συμμετείχε στο μικρό τελικό του Μουντιάλ 2022.

Μια πιο προσιτή περίπτωση στο οικονομικό κομμάτι, είναι αυτή του Ντάρβιν Ματσίς από τη Βενεζουέλα. Σε ηλικία 31 ετών ο έμπειρος επιθετικός δείχνει πως θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η αξία του εμφανίζεται στο Transfermarkt στο 1,5 εκατ. ευρώ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr