Παναθηναϊκός: Χάνεται ο Τετέ - «Σε προχωρημένες επαφές με την Ατλέτικο Παραναένσε»

Βραζιλιάνικα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές της Ατλέτικο Παραναένσε με τη Γαλατά για τον Τετέ.

«Συμφωνία με Γαλατασαράι, συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Τετέ» (pic)

Ο Τετέ είναι ένας παίκτης, ο οποίος συνδέθηκε πρόσφατα με τον Παναθηναϊκό με τούρκικα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Γαλατά προκειμένου να επιτευχθεί ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο νέα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, αυτή τη φορά, έρχονται να ανατρέψουν την κατάσταση, καθώς κάνουν λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Ατλέτικο Παραναένσε για τον ποδοσφαιριστή.

Πιο αναλυτικά ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Τετέ και μάλιστα έχει βρει και την οικονομική φόρμουλα, προκειμένου να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν η συμφωνία με τη Γαλατά.

Τέλος, όπως ο Παναθηναϊκός έτσι και η Ατλέτικο Παραναένσε θέλει να κλείσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού κι όχι με κανονική μεταγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr