Παναθηναϊκός: Ο τρόπος αποπληρωμής των 4,2 εκατ. ευρώ σε Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαπραγματεύσεις με την Μποταφόγκο, προκειμένου να πάει ο Γιώργος Βαγιαννίδης στη Βραζιλία.

ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο! Η Μποταφόγκο δεκαπλασιάζει τις αποδοχές του Βαγιαννίδη

Η Μποταφόγκο πριν λίγες ημέρες εκδήλωσε κι επίσημα ενδιαφέρον για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, ο οποίος αποτελεί μεγάλο στόχο του προπονητή του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα γίνονται διαπραγματεύσεις, προκειμένου οι δύο πλευρές να βρουν τη χρυσή τομή και ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία, καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να πάει στη «χώρα του καφέ».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» μια εκκρεμότητα που υπάρχει, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έλληνα μπακ στην Μποταφόγκο έχει να κάνει με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων από τους Βραζιλιάνους.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός επιθυμεί η καταβολή αυτή να γίνει μάξιμουμ μέσα σε 12 μήνες. Θυμίζουμε πως τα χρήματα που θα βάλει στα ταμεία του το Τριφύλλι θα είναι 4.225.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr