Παναθηναϊκός: Ρελάνς Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη - Το deal που προτείνει και οι όροι

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται, ωστόσο οι Πορτογάλοι επιμένουν με τα δημοσιεύματά τους.

«Δεν φεύγει ούτε με 50 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Φώτη Ιωαννίδη παρά το γεγονός πως οι πράσινοι έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν πωλείται και μάλιστα έχουν στα άμεσα σχέδιά τους να τον ανανεώσουν για τα επόμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα η «A Bola» πάει το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα κι αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο έως πέντε ετών, ενώ οι πράσινοι θα βάλουν στα ταμεία 23 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 3 θα είναι bonus.

Τέλος, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός, κόντρα σε όσα λέει επίσημα, σκέφτεται να δεχθεί την πρόταση αλλά με ολόκληρο το ποσό και χωρίς τα bonus.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr