ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο! Η Μποταφόγκο δεκαπλασιάζει τις αποδοχές του Βαγιαννίδη

Η Μποταφόγκο είναι αποφασισμένη ν’ αποκτήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη και του προσφέρει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο δείχνοντάς του πόσο τον εκτιμάει ποδοσφαιρικά.

ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο! Η Μποταφόγκο δεκαπλασιάζει τις αποδοχές του Βαγιαννίδη

Η Μποταφόγκο από το Σάββατο το βράδυ έως σήμερα προσπαθεί ν’ αποκτήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν μπει σε διαπραγματεύσεις και προσπαθούν να βρουν μια χρυσή τομή, καθώς και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να μετακομίσει στη Βραζιλία.

Μάλιστα η Μποταφόγκο εκτός από τα χρήματα που θα δώσει στους πράσινους, «χρυσώνει» και τον Έλληνα μπακ προκειμένου να του δείξει πόσο πολύ τον εκτιμάει ποδοσφαιρικά και τον θέλει στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Βαγιαννίδης θα λαμβάνει 3,2 εκατ. ευρώ για 3,5 χρόνια την ώρα που στο Τριφύλλι παίρνει περίπου 100 χιλ. το χρόνο.

Από εκεί και πέρα στο συμβόλαιό του θα έχει και ορισμένα bonus, όπως θα είναι αυτό των 110 χιλ. μετά από κάθε νίκη, αλλά και ασφάλιση πέρα από τα κλασσικά που προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές (σπίτι, μεταφορικά κ.α).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr