Μικρότερο ποσοστό μεταπώλησης του Βαγιαννίδη - Τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός αν πει το «ναι»

Ο Παναθηναϊκός κατά πάσα πιθανότητα θα πουλήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην Μποταφόγκο με το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Ίντερ να είναι τελικά μικρότερο.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή πώληση του Βαγιαννίδη και η συμμετοχή με Μπότεφ

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πουλήσει, όπως όλα δείχνουν, τον Γιώργο Βαγιαννίδη, καθώς υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στους πράσινους και την Μποταφόγκο μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Εδώ και λίγες μέρες σας έχουμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης ομάδας προς τον Έλληνα μπακ, αλλά και για την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στη συγκεκριμένη ομάδα.



Από εκεί και πέρα στις πολλές πληροφορίες που ακούστηκαν, μέχρι πρότινος, ξέραμε πως η Ίντερ, πρώην ομάδα του «Βάγια», είχε κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 40%.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει βάση, καθώς η Ίντερ έχει μεν ποσοστό μεταπώλησης, αλλά όχι το 40%, αλλά το 35% με το υπόλοιπο 65% ο Παναθηναϊκός.

Έτσι, λοιπόν, αν η συμφωνία ολοκληρωθεί στα 6,5 εκατ. ευρώ, τότε η Ίντερ θα λάβει 2.275.000 ευρώ και οι πράσινοι τα υπόλοιπα 4.225.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr