Παναθηναϊκός: Ηγεμονικό συμβόλαιο σε Ιωαννίδη, πάνω από 6 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, το Τριφύλλι θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες τις διαδικασίες για την αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του 24χρονου φορ με ανανεωμένους όρους.

Παναθηναϊκός: Ηγεμονικό συμβόλαιο σε Ιωαννίδη, πάνω από 6 εκατ. ευρώ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ικανοποιήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, προσφέροντάς του νέο, ηγεμονικό συμβόλαιο, σε ένα deal που θα διαρκέσει έως και το καλοκαίρι του 2028 αποφέροντας στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ.

Το Τριφύλλι απαντά στις φήμες περί πώλησης του κορυφαίου του φορ, με μία συμφωνία η οποία θα πλησιάσει αυτή του Τάσου Μπακασέτα σε οικονομικούς όρους.

Οι άνθρωποι των «Πρασίνων» θέλουν να δουν τον Έλληνα φορ να επιστρέφει σε πλήρες πρόγραμμα μετά τον 1.5 μήνα ταλαιπωρίας με τον τραυματισμό του και εν συνεχεία θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr