Παναθηναϊκός: Ανταγωνιστής για Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει ζεστά στο κυνήγι του Φακούντο Πελίστρι, όμως η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη.

Παναθηναϊκός: Τι λένε στο Τριφύλλι για Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής του κι ένας από τους εκλεκτούς του Ντιέγκο Αλόνσο είναι και ο Φακούντο Πελίστρι.

Μάλιστα ο προπονητής του Τριφυλλιού προσπαθεί με τον τρόπο του να πείσει τον συμπατριώτη του να έρθει στους πράσινους, όμως η περίπτωσή του γενικότερα δεν είναι καθόλου απλή κι εύκολη.



Αρχικά, όπως είναι ήδη γνωστό, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία κι ανήκει με αποτέλεσμα να ψάχνει ενεργά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτή η εξέλιξη δεν προτρέπει μόνο τους πράσινους ν’ ασχοληθούν με την περίπτωσή του, αλλά κι άλλες ομάδες που, πιθανόν, να τους ελκύει η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και ποιότητα.

Μία εξ’ αυτών πάντως είναι και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η οποία έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», προκειμένου ν’ αποκτήσει τον Ουρουγουανό εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr