Γιώργος Βαγιαννίδης: Χρειάστηκαν μόνο 180 λεπτά για να μαγέψει τον Άρτουρ Χόρχε

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μποταφόγκο κι αυτό οφείλεται στον προπονητή της ομάδας Άρτουρ Χόρχε.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Χρειάστηκαν μόνο 180 λεπτά για να μαγέψει τον Άρτουρ Χόρχε

Όπως σας έχουμε αναφέρει μέσω του newspao.gr, ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται πολύ κοντά στην Μποταφόγκο με τους Βραζιλιάνους να έχουν κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου ν’ αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Η Μποταφόγκο έκανε κίνηση για τον Βαγιαννίδη έπειτα από εισήγηση του προπονητή της, Άρτουρ Χόρχε, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Έλληνα μπακ εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα ο Άρτουρ Χόρχε πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο της Μπράγκα με την οποία ο Παναθηναϊκός έπαιξε playoffs για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια ο προπονητής, τότε, της Μπράγκα λάτρεψε τον Βαγιαννίδη, καθώς είδε σ’ αυτόν στοιχεία ποδοσφαιρικά και στον χαρακτήρα του (ενθουσιασμός, ωριμότητα) που τον μάγεψαν κι ένα χρόνο μετά βρήκε την ευκαιρία να κινηθεί για τον μπακ του Τριφυλλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr